Østergade til middag

"ØSTERGADE TIL MIDDAG" ER ET INITIATIV, HVOR FRIVILLIGE FRA BYKIRKEN TILBYDER ET GRATIS MÅLTID MAD HVER FREDAG KL. 18-20.

Østergade har i flere år været et af de steder i Odense, hvor mange hjemløse, prostituerede og misbrugere holder til. I et samarbejde med Varmestuen, Reden og Hjørnely lukker Bykirken hver fredag dørene op for et gratis måltid mad til gadens folk.

Gudstjeneste

Søndagsgudstjenesten er vores store gudstjeneste for alle generationer. Her mødes hele kirken for at være sammen som fælleskab omkring Gud.

Alle er hjerteligt velkomne. Vi starter kl. 10.30.

Bøn og Lovsang

Bøn og Lovsangsaftnerne er hver 3. mandag, hvor vi inviterer ind til en lidt mere intim setting. Her sætter vi fokus på to elementer, som får lov til at fylde, og dermed giver gudstjenesteformatet en anderledes og spændende form.

Alle er hjertelig velkommen!