Østergade til middag

"ØSTERGADE TIL MIDDAG" ER ET INITIATIV, HVOR FRIVILLIGE FRA BYKIRKEN TILBYDER ET GRATIS MÅLTID MAD HVER FREDAG KL. 18-20.

Østergade har i flere år været et af de steder i Odense, hvor mange hjemløse, prostituerede og misbrugere holder til. I et samarbejde med Varmestuen, Reden og Hjørnely lukker Bykirken hver fredag dørene op for et gratis måltid mad til gadens folk.

Indsættelsesgudstjeneste af Claus & Birgitte Bækgaard

Denne søndag bliver helt unik. Vi byder velkommen til Claus og Birgitte Bækgaard som nyt præstepar i Bykirken. Det skal fejres! Derfor byder vi alle velkommen til en festgudstjeneste, hvor Claus og Birgitte selvfølgelig også er i fokus.

Efter Gudstjenesten vil der være kagebord og mulighed for at hilse på det nye præstepar, samt kaffe til den tørstige.