Fyraftensbøn

Fyraftensbøn er en bønnegruppe, hvor alle er velkomne. Der bliver bedt om småt og stort, og der bliver også gerne snakket omkring en kop kaffe.

Wigwam

WIGWAM er Bykirkens teenagearbejde for dem, der går i 6.-9. klasse! Det starter klokken 18 med aftensmad!

20190428.jpg
Østergade til middag

"ØSTERGADE TIL MIDDAG" ER ET INITIATIV, HVOR FRIVILLIGE FRA BYKIRKEN TILBYDER ET GRATIS MÅLTID MAD HVER FREDAG KL. 18-20.

Østergade har i flere år været et af de steder i Odense, hvor mange hjemløse, prostituerede og misbrugere holder til. I et samarbejde med Varmestuen, Reden og Hjørnely lukker Bykirken hver fredag dørene op for et gratis måltid mad til gadens folk.

Gudstjeneste m. Matti Jørgensen

Søndagsgudstjenesten er vores store gudstjeneste for alle generationer. Her mødes hele kirken for at være sammen som fælleskab omkring Gud.

Alle er hjerteligt velkomne. Vi starter kl. 10.30.