Bykirken er en frikirke og modtager derfor ikke statstilskud. I stedet er vores økonomi baseret på frivillige gaver, der forvaltes efter bedste evne. I kirken er der nedsat et økonomiteam, der arbejder med kirkens budget, regnskab og etiske retningslinier.

Økonomiteamet består af følgende: Henrik Holm-Nielsen, Jens Linde og Janie Riisager.

Kirken er en fradragsberettiget forening, hvilket betyder at vi automatisk oplyser alle pengegaver til SKAT, hvis du har oplyst dit CPR-nummer til kirken.

Gaver kan indbetales til Sparekassen Faaborg på bankkonto: 0828 0003643697

Ønsker du at bliver fast giver, kan du udfylde formularen nedenfor.

Med indsendelsen af disse oplysninger giver du samtykke til, at Bykirken må bruge dine data til at varetage din relation til Bykirken – hvilket blandt andet indebærer, at dine data kan blive overladt til vores eksterne samarbejdspartnere. Bykirkens måde at håndtere persondata på fremgår af vores privatlivspolitik, som du kan læse her

Jeg vil gerne give en gave til kirken (kr.)