Matti Jørgensen - Ungdomspræst

FS_præster_Bykirken-4059.jpg

 Matti (f.1993) har været ansat som ungdomspræst i Bykirken siden sommeren 2014. 

Et af de store ønsker, Matti har for Bykirkens unge, er, at de finder et sted, hvor de kan få opbygget en sund og livgivende tro. 

For Matti er det vigtigt at møde mennesker på deres betingelser, og give dem hver især en plads i fællesskab med Gud og andre, som kan forme og forandre deres liv og give dem oplevelser, der transformerer.

Matti kommer oprindeligt fra Mariager, hvor han er født og opvokset i Mariagerfjord Frikirke. Igennem sin opvækst med engagerede forældre har kirke altid haft en særlig plads i hjertet, og en helt naturlig tilgang til det frivillige kirkearbejde. 

Matti har haft ledende roller i Mariagerfjord frikirkes børnearbejde og ungdomsarbejde samtidig med, at han har stået for kirkens teenagearbejde. Samtidig med at Matti har været i den lokale kirke, har Matti også været en stor del af flere nationale arbejdsgrene som Mosaik NEXT og teenagelejren GAF. Nu er Matti sporleder af ungdomscampen Merge samt tovholder på sporet for unge præster på Frikirkenets lederkonference. 

Matti tog uddannelsen som lærer 2014-2018, hvorefter han valgte at bruge al tid og fokus på at bygge kirke i Odense.